BARCHAN // KLUBB KANIN, Lobbyen

18. mars 2016 - 19. mars 2016  Ι  Kunst, Musikk, Verkstedhallen

BARCHAN møter Klubb Kanin 18. mars i Lobbyen!
Der BARCHAN bygger opp, bryter Klubb Kanin ned, eller mer eksplisitt: To Kill All Humans!

Aldersgrense: 18 år
Inngang: 150,-
Klokka: 21.00

BARCHAN
I mai 2014 møttes James Welburn og Tomas Järmyr i et kjellerstudio i Trondheim. Ut av kjelleren kom duon Barchan med det som kom til bli debutalbumet “Soliton” (Silken Tofu, 2015).
Hypnotiserende droner og tungt bearbeidet bass fra Welburn i møte med Järmyr´s energiske og massive trommespill legges det opp till ett suggererende, uforutsigbar og mildt sagt krossende resultat.

James Welburn (UK) slapp 2015 sitt kritikerroste album “HOLD” (Miasmah, 2015) der han har med seg den høyt respekterte trommisen Tony Buck (The Necks).
Fra Tomas Järmyr (SE) fikk vi i 2015 bl.a nye album med Yodok og Yodok III, i tillegg til at han hoppet opp på trommestolen etter Gabe Serbian(The Locust) i den italienske trion ZU (Ipecac Recordings).
Barchan på Soundcloud

Klubb Kanin
Klubb Kanin er ei supersonisk metakvern for både de avantgardistiske og post-avantgardistiske strømningene i Trondheims kulturunderliv. Med et hovedfokus på både rent lydlige såvel som integrerte audiovisuelle uttrykk arrangeres det jevnlig konsertkvelder hvor både lokale og internasjonale artister side om side får presentert sine uttrykk. Ved å konsekvent ha en holdning der det uetablerte og uferdige er like velkomment som det gjennomarbeidede og ferdigstilte, opprettes muligheten for en unik atmosfære både for artister og publikum.
Klubb Kanin kan skryte av å både ha fungert som utskytningsrampe for flere veletablerte artister, såvel som å være det eneste scenekonseptet i Trondheim per i dag som gir rom til helt uetablerte artister som arbeider i de litt mer usalgsbare nedslagsfelt.

Klubb Kanin er et konsertkonsept med lange tradisjoner i Trondheim. Helt siden 1997 har det med jevne og ujevne mellomrom blitt arrangert både konsertkvelder og minifestivaler. Flerfoldige personer har vært involvert i avviklingen opp gjennom årene, alle mennesker tilknyttet det mytiske Origami Republika-nettverket, et slags ikke-lokalt åpent hemmelig forbund / fritidsklubb for merkelige personer av ulik art, hovedsakelig med en viss artistisk tilbøyelighet