Barren Womb release + Dekstra Large + The Daily Hum @ Verkstedhallen

27. november 2015 - 28. november 2015  Ι  Musikk, Verkstedhallen

BARREN WOMB

Siden sin spede begynnelse på tampen av 2011 har Trondheimsduoen Barren Womb holdt helvete med sitt fandenivoldske oppkok av Punk ’n’ Roll og svart Countrystøy.

Bandet har høstet mye skryt i alt fra Decibel Magazine til BrooklynVegan for sin unike sound og har gjennom jevn turnering i Europa og USA bygget seg opp et kultfølge på gamlemåten. Bandets andre album «Nique Everything» er produsert av Håkon Gebhardt (ex-Motorpshycho, Ida Jenshus) og slippes i 27 november på amerikanske Spartan Records.

http://www.facebook.com/barrenwomb

http://barrenwomb.bandcamp.com/

DEKSTRA LARGE

Hold det ekte! I årevis har nordnorske Dekstra Large vist hvor skapet skal stå i norsk undergrunn med sin sylskarpe, samfunnskritiske lyrikk og beats feite nok til å rive en vilkårlig amerikansk storby.

Kjent av mange som kanskje den stødigste liverapperen i Trondheim, er han i tillegg en ringrev på beatboxing, samplere, decks og studioteknikk. Dekstra Large jobber for tiden med å ferdigstille sitt kommende andre album, produsert av Lud.

http://www.facebook.com/dekstralargemusic

THE DAILY HUM

Svartlamoens store sønner har i en årrekke holdt det gående med lystige melodier, underfundige tekster og groovy fuzzrock med glimt i øyet og maur i buksene. Kjent for sine geriljakonserter og energiske liveshows har de sikret seg kultstatus i bybildet. Hum på scenen er alltid en fest, det være seg mandag eller lørdag.


Åpner klokken 21:00
Billetter kjøpes her: https://verkstedhallen.hoopla.no/sales/2072188581/