Døden + Blånæggel Splittgig

26. mai 2017 - 27. mai 2017  Ι  Musikk, Verkstedhallen

Fredag 26.mai!
Døden + Blånæggel i Lobbyen
(Vi har ørepropper!)
18 års aldersgrense
130,- + avgift


Døden
Trondheimsbandet Døden har blitt beskrevet av media som en «veritabel hardcore-supergruppe» som «er et fandenivoldsk orkester med begge beina trygt plantet i den norske faunaen». Bandets besetning har lang fartstid i byens hardcore og rockmiljø både på godt og vondt med medlemmer fra band som Anti-Lam Front, Black Moon Circle, 22, Desperado, Reilly Express, Seid og RIFU. Det musikalske utgangspunktet ligger i Hardcore, men Døden glefser over et bredt utvalg av sjangre på sin vei.

Etter konserter på blant annet Pstereofestivalen 2015 og Trondheim Calling 2016 ga Døden ut sitt første album ”Døden” i februar 2016. Bandet har hatt noen utskiftninger i 2017 og kommer på Lobbyen med ny besetning og et assortert utvalg med nye låter.

BLÅNÆGGEL:
Trondheimsbaserte Blånæggel spiller punkrock/scandirock som sparker deg i trynet.
Denne energibomba av et band har spilt med band som Silver, Upstrokes og The Dogs. De har spilt for fulle hus på Familien,Trondheim Calling og klubbpstereo. I desember 2014 kom EP´n FLUFF ME!, i januar 2015 slapp de singelen «Swan» påfulgt av EP’n PARTYTOGA samme år. De er aktuelle med platen NAILED IT som kom på vinyl i april 2016. De vant nylig Trøndersk mesterskap, Og nå om dagen legger de siste finish på ny utgivelse som er rett rundt hjørnet (2017). Blånæggel presenterer nytt materiale denne kvelden som aldri har blitt spillt live tidligere.