Efa Supertramp, Johnny Campbell & sommerfest, på Ivar Matlaus!

16. juni 2016  Ι  Ivar Matlaus Bokkafé, Musikk

efa

Sommerfest og konsert med Efa Supertramp og Johnny Campbell

Bokkafeen er svært stolte over å invitere til konsert med Efa Supertramp og Johnny Campbell. Begge har flere år med omfattende turnering i hele Europa bak seg og byr på folk og akustisk punk. I tillegg fyrer vi opp grillen og feirer sommeren.

Efa Supertramp er en songwriter fra Wales som har gjort seg kjent gjennom konserter på puber, gata, demonstrasjoner, klubber, okkuperte hus og fristeder rundt om i Europa, på festivaler som Rebellion, samt oppvarmingsjobber for The Damned, Viv Albertine, Attila The Stockbroker og TV Smith. Vi kan vente heftig akustisk folkpunk med politiske tekster på engelsk og walisisk. I tillegg til det rent musikalske har hun også markert seg som aktivist, fanzineutgiver og driver uavhengig plateselskap samt arrangerer konserter med radikal walisisk musikk. Cariad, rhyddid ac anarchiaeth!

Johnny Campbell kommer fra Nord-England med en fortid i en rekke punkband, men har også vært innom Shane MacGowans backingband The Popes. Campbell har kjørt solo siden 2013 og allerede avholdt mange hundre konserter rundt om i Europa og USA, og delt scene med artister som Billy Bragg, Chumbawamba og Steve Ignorant. Musikalsk beveger han seg i et landskap av alternativ og tradisjonell folk inspirert av både americana og irsk musikk. Hans siste plate ”Hook. Line & Sinker” har fått svært gode kritikker.

Konsertstart ni’isj
50 kr inngang, og hatten sendes rundt.

https://soundcloud.com/efasupertramp
https://johnnycampbell.bandcamp.com/