HEADS UP JAM, Lobbyen

12. mars 2016 - 13. mars 2016  Ι  Kunst, Møter, Musikk, Verkstedhallen

Da er det endelig på tide med ekte hip-hop Jam på Svartlamon igjen!
HEADS UP JAM I LOBBYEN 12 MARS!

Inngang: 150,-
Aldersgrense: 18 år
Klokkeslett: 21:00

HEADS UP
Siden det legendariske Uffa-jamet i 2008, har HEADS-kollektivet vokst seg fra å være en liten konsertarrangør til å bli et plateselskap og en artiststall uten like. Flere nye artister har tatt steget inn i rekkene, og masse nytt materiale har fått vokse frem. Den 12. mars, i Lobbyen, samles hele gjengen for første gang på samme scene. Det er på tide med et nytt jam.

I tillegg til de nyeste artistene, Moqi og Martin Massiv, kommer Pats One, #INT, Dekstra Large, Ben Baller – NO og husprodusentene See Why Eff og #Rokaf fra HEADS / Heads Quarters. Vi får også showcases fra artister som #TFuzz (GODE ORD DØR SIST), #Stillborn og Dootndoo, så vel som cyphers, graffitibattles, og dj-sett av Helgeland 8-bit Squad før og etter konsertene.

Vi håper å se både gamle og nye ansikter, rappere, sangere, fans, produsenter, dj’s, b-girls og b-boys og writers. Det blir mulighet til å kjøpe noe mat for ei rimelig penge.

Vil du være med på cypher?
Send en demovideo av deg selv til HeadsTrondheim@gmail.com ! Skriv “HEADS CYPHER” i emnefeltet. De 5 beste bidragsyterne får fremføre 16 bars hver i Lobbyen. Publikum stemmer frem de to beste bidragene, og video av disse to legges ut på facebook.

Vel møtt!