Kompisen min – Krafttak mot kreft @ Verkstedhallen NB: Tidlig konsertstart!

21. januar 2017 - 22. januar 2017  Ι  Aksjoner, Musikk, Verkstedhallen

Skjermbilde 2017-01-18 kl. 12.09.34

Klokkeslett: 17:00
Inngang / billetter: https://verkstedhallen.hoopla.no/sales/kompis
Aldersgrense: 18 år

Lørdag 21. Januar braker det løs med en storstilt konsert/festival i Verkstedhallen og Lobbyen på Svartlamon. Arrangementet har vi kalt: Kompisen Min og hele overskuddet i fra denne kvelden går uavkortet til Kreftforeningen og Krafttak Mot Kreft. Vi har en rekke fantastiske band og artister på våre to scener så kjenn din besøkelsestid, ta turen og støtt opp om en viktig sak.
KOMPISEN MIN innsamling Kreftforeningen:
http://innsamling.kreftforeningen.no/krafttakmotkreft2017/5-5364?v=20170110122258&justEdited=true#

Band/Artister:
The Daily Hum, Black Laymen, KRIM, Project Atom Nova, Siri And Us, Los Sin Nombre, Bjørn Fjeldvær, Gautomatikk Band, Svartlamon Hardkor, Carsten Tourrenc, Svartlamon Damekor, Yellow, Klara, Rabies , Dreadnoughts og Rig Twins.
Hey Gloria, Karina Nybø, Kristin B. Evensen Giæver

Bakgrunnen for arrangementet er at vi har mange venner som har fått kreft og alt for mange har også dessverre død. Slik er det nok for de fleste av oss, vi kjenner noen eller våre venner kjenner noen som har fått den grusomme beskjeden om at de har kreft.
Denne kvelden skal være en hyllest til de alle, en time-out i fra det grusomme, en kveld med god musikk, gode venner, litt latter, en god klem og et klapp på skuldra. Vi skal stå sammen for dette kan ramme oss alle.

Kreftforeningen jobber for at færre skal få kreft, at flere skal overleve og at de som må leve med sin kreftsykdom skal få et best mulig liv. Så møt opp i Verkstedhallen lørdag 21. Januar og være med på en fantastisk musikalsk kveld og bidra økonomisk til Kreftforeningen og Krafttak Mot Kreft, for da vil du være med på å gjøre en forskjell.