Mariann Rosa // supp: MaVe @ Lobbyen 29.01.16

29. januar 2016 - 30. januar 2016  Ι  Musikk

mariannrosa

Mariann Rosa er for tiden aktuell med det nye albumet «Hype», som ble sluppet i slutten av oktober. Etter flere album og turnéer i både inn- og utland med bandet Surferosa, er Mariann nå klar for å satse solo. Debutalbumet er som artisten selv fullt av energi og har referanser til både pop, rock og trap/hip-hop. 25. januar opptrer hun på Parkteatret i Oslo!

Mariann Rosa er en godt profilert vokalist og DJ som tidligere var frontfigur i trash-powerpopbandet «Surferosa». Gjennom årene har hun klart å bygge seg opp et navn i store deler av Europa og Asia, og gjør det blant annet bra i Storbritannia, der flere og flere legger merke solodebuten fra den fargerike artisten.

Ved siden av musikken har Mariann figurert i en rekke tv-programmer. Blant annet gjorde hun en god figur som fast dommer i TV2s talentkonkurranse Idol. I høst har hun dessuten vært å se som deltaker i det hysteriske humorprogrammet Kongen på haugen på TV3.

For tiden er Mariann mye i UK for spillejobber og promotering av sitt nye album. Hun har sluppet flere singler fra plata, senest ut den fengende og futuristiske elektropop-låten «Frikkin Fantastic». Her er et par eksempler på noen av de gode omtalene hun har fått så langt:

«Never one to be scared of pushing the realms of pop music as far as she can, Rosa’s latest offering is a fun mash-up of indie, electro-pop and even trap/grime.» – Colorising

«Think Charlie XCX meets Robyn, with a surprise half time breakdown and you’d be part way there at least. (…) One of most unique charismatic female artists around.» – Virtuososound

«An energetic cross between girlband anthems, neon punk screamings, and electro house breakdowns.» – Scandipop

Facebook: https://www.facebook.com/Mariann-Rosa-Fanpage-167264626632898/?fref=ts

—————————————————————————————————————————————————–

MaVe alias Marita Vestad, opprinnelig fra den lille landsbyen Ringebu i Gudbrandsdalen, lager mørk elektronisk pop sammen med produsent Are Næsset. Fra en ung alder skilte Marita seg ut med sin unike, kraftfulle stemme og emosjonelle vokalprestasjoner. Som artist har MaVe blitt beskrevet som fremoverlent og uredd med ett live show der hun byr på seg selv.

Siden de startet prosjektet i 2014 har MaVe sluppet singler, spilt konserter rundt omkring i Norge og England og sluppet musikk videoer. Nå er artisten klar med debut EP’en ”Overload” som slippes 26. Februar.

MaVe har de to siste årene spilt seg opp på livescenen i England og Norge, og varmet blant annet opp for BigBang og Valkyrien Allstars, Frøder, Amber Run og den franske elektronika artisten Owlle med ett fullstappet lokale i London (Sebright Arms) og er booket til O2 Academy Islington i mars 2016.

Website: www.mavemusic.com

Facebook: https://www.facebook.com/MaVemusic

Spotify: https://open.spotify.com/artist/1Jdl2CQ7mjVPPcTjkdpWrn