Senjahopen @ Lobbyen

11. desember 2015 - 12. desember 2015  Ι  Musikk, Verkstedhallen

Senjahopen har eksistert som orkester siden den spede begynnelsen høsten 2007 da primus motor Henrik Sandnes samlet en gjeng kamerater for å spille nordnorskspråklige gjendiktninger av internationale hits, “Take me home country roads” ble til “Landevei, ta mæ heim” etc.

Etterhvert meldte behovet seg for egenkomponerte sanger, noe Sandnes leverte på løpende bånd så en første single, “Yttersia” ble spilt inn og gitt ut i et hattfokk 2008 med påfølgende video.

Senjahopen traff folk hjemme med humør og fengende musikalske uttrykk men traff også en nerve med Sandnes finurlige tekster om folk og fisk, liv og død, fest og hverdaga.

Som liveband har Senjahopen opparbeidet seg et solid rykte som underholdere som begeistrer store og små i det ganske land, både på festivalscena og den trange klubben. Når Senjahopen kommer blir det fest!

Senjahopen består i dag av Kent-Remi Gabrielsen på trommer, Thomas Hough på bassgitar, Marius Lerskallen på tangenter, Petter Pogo på gitar samt Henrik Sandnes på sang og gitar.

Senjahopen har gitt ut følgende album:

“Bli Med På Yttersia” 2010
“Tåra, Pess og Blod” 2012
“Tida og Veien” 2014

EP’en “Sånn Går No Dagan” 2011

20 års aldersgrense
Inngang: 250,-