Skei & PT // Baze Bambuza, Lobbyen

27. mai 2016 - 28. mai 2016  Ι  Musikk, Verkstedhallen

Det er duket for trøndersk hiphop aften! 27. Mai får Lobbyen besøk av Skei&PT og Baze Bambuza. YO!

Inngang: 150,-
Dørene åpner: 21.00
Aldersgrense: 18 år
Billetter her!
SKEI & PT
12 år har nå gått siden duoen Kristoffer Skei og Per Thomas Holtan fant hverandre og ble bestevennene Skei & PT i Steinkjer. Det viste seg tidlig at de hadde mye på hjertet og guttene fra bygda var nådeløse da de sa de skulle satse 100% på sin trønderske hip-hop. Og det har de virkelig gjort.
Siden oppstarten har Skei & PT gitt ut singler, ep´er og et album.
Det harde arbeidet de har lagt ned har blitt belønnet med 3 millioner streams på Spotify og 1 plass på itunes lista ved flere anledninger. I tillegg har de blitt trønderske mestere i rock og pop i 2013. Noe som er litt uvanlig for en hiphop duo.

Skei & PT er mest kjent for sine sanger som «Blåveis» «Regnbuen» «På stranda»
2015 ble et rekord år for antall konserter og duoen fra Steinkjer ga ut 2 singler som «Vis dem ryggen» og «På Stranda» I oktober ga de ut ep´en «Blanke ark» som inneholder 4 sanger.
Skei & PT bestemt seg for å starte 2016 tidlig. 8 januar kommer det ut en sang som de mener kan bli deres neste hit, og kanskje en nasjonal hit. Sangen heter «Bensin» og er en glad og energisk party låt. En kommer i god stemning ved å lytte til den.

Noen hevder at Skei & PT er ukjente til å være kjente. 2016 vil bli et år, hvor enda flere vil bli kjent med duoen gjennom konserter og ny sanger.

Sjekk de ut på Facebook!
Nettstedet til Skei og PT finner du ved å trykke på denne lenken

BAZE BAMBUZA

Baze Bambusa en rapper fra namdalens dype, og farlige skoger (Namsos). I januar 2016 bestemte han seg for å gi seg selv etternavnet Bambusa. Baze skal i løpet av året slippe flere låter, og til slutt et album. I 2015 turnerte han med Skei og PT, og spilte konserter i flere steder i Trøndelag og Nordland. Baze Bambusa stiller med en rekke nye, og noen gamle låter før Skei & PT entrer scenen. Han har tidligere gitt ut låter som «Sju Hav» og «Som Bestilt»

Sjekk ut Baze på Facebook her