Slippfest! PEEVISH PENFRIEND + SIVERT ERICSON, Lobbyen

22. april 2016 - 23. april 2016  Ι  Musikk, Verkstedhallen

Aldersgrense: 18 år
Inngang: 150,-
Klokka: 21.00

PEEVISH PENFRIEND ER TILBAKE MED NYTT ALBUM!
22. APRIL KOMMER «CHECK YOUR VOICE MAIL»

I tillegg til Peevish vil Sivert Ericson stå på scenen denne kvelden.

PEEVISH PENFRIEND
«Musikk i sin reneste form av dyktige og erfaringsrike karer som har tatt et skritt tilbake og omtrent perfeksjonert en tapt sjanger. Det er virkelig ikke mer å si».
Det mente Musikknyheters anmelder om Peevish Penfriends debut «Home For Evangelical Boys». I likhet med Adresseavisen, Aftenbladet, T-A, Natt&Dag og flere andre ga han Peevish terningkast fem. Med det knallsterke albumet fra 2012 sikret bandet seg spillejobber sammen med Kaizers Orchestra, Bigbang og Lissie foran flere tusen publikummere i
Borggården. Med flere turneer og opptredener på Trondheim Calling under beltet er Peevish blitt et av Trondheims beste liveband.
Det siste året har Peevish brukt kreftene i sitt selvbygde studio ved togskinnene på Marienborg og gitt ut tre fengende singler. Nå er oppfølgeralbumet «Check Your Voice Mail» klart, og utgivelsen feires på Lobbyen 22. april.

https://www.facebook.com/peevishpenfriend
http://urort.p3.no/#!/Band/peevish?rest=default.aspx

SIVERT ERICSON
Sivert Ericson spiller sjarmerende og fengende kassegitar-pop som gjerne kan skvises inn i en americana/indie-pop sjanger om du vil. Ericson spiller ærlige låter med en pessimistisk snert om blant annet om blind vold, håpløse forsøk på kjærlighet og om å bli misforstått av de fleste dørvaktene i Trondheim. Han har gitt ut ep-ene «Ølglass med vinga på» (2014) og «Klar» (2015).

https://www.facebook.com/SivertEricson
https://sivertericson.bandcamp.com/releases