SVANKROPP // ODD LOVES TO DANCE, Lobbyen/Verkstedhallen

30. september 2016 - 1. januar 1970  Ι  Musikk, Verkstedhallen

Dørene åpner: 21.00
Aldersgrense: 18 år
Inngang: 100,- + avgift

 

SVANKROPP
Super power band with a science fiction
attitude to life.
Svankropp. Et skandinavisk cyperpunk-fenomen som med pønka attitude forener det uforenbare: sci-fi, goth, powerballader, indierock og 80-talls glam. De mange inspirasjonskildene drar musikken i alle retninger, uten å miste lyden av Svankropp. Selv beskriver de musikken sin som futuristisk – som et soundtrack til en verden 200 år frem i tid.
Allerede før det svensk-norske bandet hadde gitt ut en eneste låt spilte de konserter i Norge, Sverige og Danmark, på festivaler som Pstereo og Trondheim Calling og alltid etterlatt seg et imponert publikum. Med et liveuttrykk som bestandig overrasker er Svankropp en attraksjon på scenen – energisk, utadvendt og kunstnerisk uforutsigbar – og står med
sine fengende hooks i sentrum for et tidvis kakofonisk musikalsk inferno. Det bør oppleves.
I 2014 ble Svankropp UKAs Urørt, likevel ventet bandet lenge med å debutere. Nå, med et stadig mer raffinert uttrykk både live og på skive, er det tydelige at ventetiden ikke har vært forgjeves. Fra dypt nede i undergrunnen tar Svankropp steget opp og slipper en rekke singler. Debutalbumet slippes på Riot Factory i september.
Kaos og kjærlighet vil følge.
http://soundcloud.com/svankropp
https://www.facebook.com/svankropp/

ODD LOVES TO DANCE
Odd Loves to Dance er et nostalgisk inderock band fra Norge. Med fuzza gitarer, rå trommer og drømmende melodier drar de deg inn i et univers hvor eksplosiv energi og kreativitet møter Strawberry Fields Forever.
Bandet har et sett med prestasjoner å vise til, tungt tuftet på do-it-yourself-prinsippet. Radiospilling på NRK p3 Urørt og studentradioene i Trondheim (RadioRevolt) og Oslo (RadioNova). To norgesturneer med konserter i bla. Trondheim, Oslo, Stavanger, Kristiansand og Tromsø. Sommeren 2014 møttes bandet på en gammel gård på Toten, og spilte inn sin debut EP som ble sluppet høsten 2015.
https://soundcloud.com/oddlovestodance
https://www.facebook.com/OddLovesToDance/