The Cheaters + SKUR, Lobbyen

21. mai 2016 - 22. mai 2016  Ι  Musikk, Verkstedhallen

The Cheaters rocker Lobbyen en deilig maikveld og SKUR stiller som support!

THE CHEATERS
Noen har beskrevet musikken til The Cheaters som hardtslående og moderne punk med friske melodier og smarte refreng. Andre har kalt musikken deres for en smeltedigel av storheter som The Who, Stooges, The Jam, Buzzcocks, Television Personalities, Wipers, Fugazi og Hot Snakes. Selv om disse beskrivelsene kan gi en pekepinn på hvordan musikken til disse guttene oppleves, så er den beste måten å beskrive The Cheaters sin musikk også den enkleste: FETT!

I februar 2016 slipper The Cheaters ut sin tredje plate «HOOKED!». Første smakebit er den steikheite låta «Diamond light». Låta viser at bandet har raffinert sin vanedannnende blanding av eksplosiv rock’n’roll og catchy melodier.

Nettstedet til The Cheaters

SKUR

SKUR spiller ballhard trøndersk rølpepønk med en kritisk tilnærming til de mest banale temaene i livet. Tekstene er like enkle å relatere seg til som det er å skrive dem, men låtene har mye musikalsk og eksistensiell verdi. Enten man er sint, glad, midt i mellom, hater staten eller liker øl så leverer SKUR en energisk og utagerende sceneopptreden man absolutt får med seg.

Kalifårnia

Lytt til SKUR på Urørt

Dørene åpner: 21.00
Aldersgrende: 18 år
Inngang: 150,-
Billetter får du kjøpt her!