THE PHANTOMS // RODGERS, Lobbyen

9. april 2016 - 10. april 2016  Ι  Musikk, Verkstedhallen

9. april får Lobbyen besøk av fantomene! Enn det!
Og samme kveld vil Lamons egne Rodgers spille på samme scene! Dette blir en fet start på våren!!

Aldersgrense: 20 år
Inngang: 200,-
Klokka: 21:00

Forhåndskjøp billetter: https://verkstedhallen.hoopla.no/sales/phantoms/

THE PHANTOMS
The Phantoms beskriver seg selv som Norges eneste ekte ska-band. Oktetten spiller ska i sin mest originale form, som blant annet er inspirert av det legendariske Jamaica-bandet The Skatalites. Bandets siste studioalbum heter ”Phantom Physics” (2011) og refererer til kaosteoriene som det musikalske universet til et band av The Phantoms format graviterer rundt. The Phantoms ble dannet i 1996 som et syvmannsband, men ble utvidet til et åttemannsband i 2004 da Atle Hammer kom med på trompet.

The Phantoms er en gjeng med beina godt planta i Oslo indre Øst og har sett litt av hvert i hovedstaden opp gjennom tidene, også på skråplanet og skyggesiden. Derfor ser de på seg selv som ”The Messengers” av sin opparbeidete erfaring. All denne erfaringa kommer til uttrykk i ”Phantom Physics” i harmoni med deres egen musikalitet, og dette gjør at The Phantoms er et band som smeller der andre smalt.

Tittelen ”Phantom Physics”, er som tidligere nevnt, en variant av kaosteorier. Det dreier seg om begivenheter som planlegges men på grunn av sin indre ustruktur, ender opp som noe helt annet og ofte med et bedre resultat. Det er med andre ord naturen seg, som gjør at en kan komme på andre muligheter en de som til enhver tid er konvensjonelle.

Et annet funny fact er at titlene på låtene på plata lett kan minne om en cocktailmeny med låter som ”The Equalizer”, ”Soprano”, ”Silver Bullet” og så videre.

Linker:
https://www.youtube.com/watch?v=cqr68_klD50
https://www.facebook.com/p123hantoms

RODGERS
Rodgers – Svartlamons eget lille nisseorkester – byr på opprivende tekster og udefinerbar sjanger. Folk-Prog med fuzz og hjertesmerte, inkludert sår jodling.

Linker:
https://www.facebook.com/rodgers.svartlamon
https://www.youtube.com/watch?v=8bySC97xZTM