The Regent + Fasit = Dobbel singelslipp på Lobbyen!

1. januar 1970  Ι  Musikk, Verkstedhallen

regen
Fandenivoldsk, Hurtig og melodisk hardcorepønk = The Regent
Oppløftende poppunk + presis rock – noe du har hørt før = Fasit

Det blir dobbel singelslipp på Lobbyen 4. Juni

Dørene åpner: 21.00
Inngang: 150,-
Aldersgrense: 18 år

The Regent
De kaster deg rett tilbake til 90-tallet med sin melodiske, hardtslående og tekniske punk du ikke klarer å stå stille til. De tar et realt balletak på deg fra første tone og tar deg med på en reise bestående av klassisk norsk hardcore, teknisk rock og fartsfylt punk-rock. Propagandhi, Comeback Kid, NOFX og The Mars Volta er alle gode eksempler på band disse gutta blir sammenlignet med.
Tilsett en god dose svette, øl og high-fives og resultatet er et show du seint vil glemme.

«The Regent skamimponerte oss når de spilte på Fru Lundgreen i vinter og ble årets aller første booking til festivalen. Musikalsk sendes tankene fort til artister som Strike Anywhere, Anti Flag og Propagandhi med kjappe beats, melodiske gitarer, blytung bassriffing og flerstemt ropekoring på refrengene.»
– Trondheim Calling

https://www.youtube.com/watch?v=zbtQ6QbIFME
www.fb.com/theregentband
https://open.spotify.com/album/74ll5Zg14x3qI2n40qZbKM

FASIT
I begynnelsen av mars spilte Fasit både egne konserter på by:Larm og de var også en av de tre finalistene i Årets Urørt. Det var til stormende jubel fra publikum, og selv om rapper Cezinando vant finalen, slo Fasit alle andre artister med sin energiske feelgood-rock. De er med andre ord virkelig i vinden om dagen, de har vært listet på P3 i mange uker, er var lenge på listen over de mest spilte låtene på kanalen. Nå gleder de seg til å spille og spre god energi på klubbscener og festivaler rundt i landet.

De kan beskrives som et friskt pop/rock/punkband fra Bergen, og er signerte på Yngve Andersens Loyal Blood Records. Spellemannsnominerte Andersen har produsert både EPen «I Am Alive», som ble sluppet i vår, og «Don`t Worry, You Can Have Mine», som ble sluppet med et brak i oktober. Den nye EPen ble spilt inn i legendariske Outhouse Studios (Architects, Lower than Atlantis, You Me at Six)

Fasit ble Ukas Urørt på våren i 2015 med den fengende låten «I Am Alive», og ble plukket ut til å spille på Urørtscenen på Slottsfjell samme sommer. P3 kalte konserten en «Perfekt konsert med internasjonal schwung» og de har også uttalt om bandet at «Overgangen fra metal til rock har gitt Bergenskvintetten mange ben å stå på og særpreg nok til å kunne bli en av våre neste store musikalske eksporter»

https://www.youtube.com/watch?v=J9c97SGWebc
https://www.youtube.com/watch?v=brYSDg207-w
https://www.youtube.com/watch?v=tMufh3HxyGM