Aktiviteter

Infokafeén

Infokafeén ligger mellom BLUNK og Ivar Matlaus Bokkafé (Strandveien 23). Lokalet består av kjøkken, et oppholdsrom og toalett. Det er mulig for alle beboere å låne/bruke lokalet til ulike arrangement, men det er noen aktiviteter som bruker lokalet i faste dager f.eks Folkekjøkkenet.  For å reservere lokalet må man skrive seg på en liste som henger utenfor infokafeén. Se også der for kontaktpersoner og mer info. Husk å sende ut nabovarsel til de som bor i samme bygg som infokafeén noen dager før, om du planlegger å arrangere en fest.

Kor

Det finnes to kor med base på Svartlamon: Svartlamon Hardkor (for menn) som ble startet i 2004, og Svartlamon Damekor som ble startet i 2010. Begge korene har opptak av nye røster årlig, vanligvis på høsten. Hardkoret øver på tirsdager kl. 19.00-21.00 i Lobbyen.

Svartlamon Damekor er en styggpen ungdommelig aldrende gjeng med knallmjuke og tøffe damer som siden april 2010 har samlet strupene i skjønt kaos. De øver på onsdager kl. 18.30-20.30 i Svartlamon barnehage. Ta gjerne turen innom om du er interessert i å være med eller om du har spørsmål. Ellers kan du komme i kontakt korene på:
booking@hardkor.net , og svartlamondamekor@gmail.com

Svartlamon Sjakklag

Svartlamon Sjakklag møtes hver torsdag Kl. 19.00 i Infokafeen for å spille. Sjakklaget deltar i seriesjakk i Trøndelag og har vært registrert som klubb hos NSF siden 2005. De arrangerer klubbturneringer i langsjakk, hurtigsjakk, lynsjakk og 1 til 2 ganger i året arrangerer de pub-sjakk. Vi ønsker flere medlemmer. NB. 18- årsgrense!

Svartlamon Kortspellaug

Vi spiller poker hver lørdag og onsdag Kl. 18.00 – såfremt info kafeen er ledig. Turneringen med kr 100,- i innsats + 1 rebuy for de som er med når spillet begynner. Folk som kommer senere kan bli med, men uten rebuy. Dvs billig og god underholdning! Bli gjerne med å spille!

Værste

På verkstedet, populært kalt Værste, er det verktøy som beboere kan benytte oss av. Du kan også bruke lokalet om du jobber med for eksempel vindus restaurering. Ta kontakt med snekker/vaktmester for tilgang (se Blant blomster & vrak for kontaktinformasjon).